Vijftiende editie Veldhoven Magazine ziet het licht

Foto: L-Mount media

Vandaag is de vijftiende editie van Veldhoven Magazine uitgereikt. Het is tevens de eerste activiteit in het kader van 100 jaar Veldhoven.

Deze jaarlijkse gratis glossy voor en door Veldhovenaren staat dit jaar helemaal in het teken van 100 jaar Veldhoven en is speciaal voor Veldhovens verjaardag 100 pagina’s dik. De gemeente Veldhoven vervulde dit jaar een gastrol in de redactie.

Tijdcapsule

Bovendien gaat het magazine ook nog eens 100 jaar mee. Later dit jaar wordt het namelijk begraven in een tijdcapsule met voorwerpen uit Veldhoven anno 2021. De tijdcapsule was een idee dat bij het comité Veldhoven 100 is ingediend door de uitgeefster van het magazine; Marieke Verbeek.

Cadeau

Burgemeester Marcel Delhez, wethouder Hans van de Looij en Peter Smetsers, voorzitter van het comité Veldhoven 100 kregen een levensgrote cover van het tijdschrift cadeau van uitgeefster Marieke Verbeek. Vanaf nu is het blad verkrijgbaar bij alle Veldhovense vestigingen van Albert Heijn, Jumbo en Plus André en Joyce van Reijen. Als de lockdown voorbij is, zullen daar ook andere locaties bij komen. Die staan dan vermeld op de Facebookpagina van Veldhoven Magazine.

cover

Dubbele verjaardag

Ook het magazine viert in 2021 een verjaardag: het is de vijftiende editie van het blad. In 2007 reikte Marieke Verbeek bij Museum ’t Oude Slot het allereerste exemplaar aan interim-burgemeester Jaap van der Linde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen