SeniorWeb biedt pc-hulp op afstand

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Een probleem met uw pc? In plaats van het houden van inloopspreekuren biedt SeniorWeb Veldhoven digitaal ondersteuning aan senioren.

Voorzitter Jan Bos: “Wij merken dat veel mensen tegen problemen aanlopen die – vaak – op een makkelijke manier door een specialist kunnen worden verholpen. We deden dat al middels onze inloop-spreekuren. Dat kan nu even niet en daarom komt onze hulp terug, maar nu in digitale vorm – op afstand dus. Verder gaan we door met ons presentatie-programma dat we eind vorig jaar succesvol hebben uitgerold. Uiteraard volledig binnen de door de overheid vastgestelde Corona-regels.”

Om van van de pc-hulp-op-afstand dienst gebruik te maken, gaat u naar de website www.seniorwebveldhoven.nl en vult u het aanvraagformulier in – met een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van het probleem – waarna u door een SWV-collega wordt gebeld om het probleem op te lossen: in principe door gebruik te maken van hulp-op-afstand. Mocht uw PC zulke problemen hebben dat u de website niet kunt bereiken, dan is bellen ook mogelijk: wij zijn op maandag, woensdag en vrijdag tussen 18:00 en 20:00 bereikbaar op telefoonnummer 0628315414

U betaalt voor deze dienst een kleine vergoeding aan de SWV-specialist.

Voorjaarsprogramma

Voor wat betreft het voorjaarsprogramma geldt dat in ieder geval de presentaties over YouTube, Fotobeheer, Windows10-tips & trucs, Digitale Veiligheid, iPad-tips & trucs en Cloud terugkomen en mogelijk wordt het programma verder uitgebreid met Zoom, Teams en Facetime.

Een programma om naar uit te kijken. De data zijn nog niet bekend maar die laten we u weten met een nieuwsbrief; ook kunt u de informatie t.z.t. terugvinden op onze website: www.seniorwebveldhoven.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen