Wie helpt mee aan realisatie podium bij Keldershoeve van Severinus?

Foto: Ab Hofman

Momenteel wordt de Keldershoeve van zorgorganisatie Severinus opgeknapt. Nu is er een particulier initiatief om in de ontmoetingstuin een podium te realiseren. Wie kan en wil helpen?

Ab Hofman nam er het afgelopen jaar met de muzikanten Peter en Johan filmpjes op onder de naam De mannen van de Brink. Cliënten van Severinus, die door corona aan huis gekluisterd waren, genoten met volle teugen van de humorvolle filmpjes met bekende liedjes.

brinkmannen

Tijdens het filmen ontstond bij het drietal het idee om iets toe te voegen aan de ontmoetingstuin: een podium plus presentaties. Denk hierbij aan optredens van een troubadour, een koor, muziekgroepje en drumband De Trom. Zelfs een songfestival kan er plaatsvinden.

Enthousiast

Als het lukt, krijgt het podium een plaats onder het afdak bij de schuur. Je staat er droog en er is een mooi binnenpleintje. De vrijwilligersraad van Severinus is enthousiast over het plan. Het past mooi bij hun idee om daar een terrasje te starten.

Maar het is nog niet zover. Er moet een mobiel podium gebouwd of aangeschaft worden. Niet groot, de afmetingen zijn maximaal 3,50 bij 3,50 meter. De initiatiefnemer zoekt mensen die dit podium kunnen bedenken, bouwen, materiaal of geld om podiumdelen te kopen. Ook zijn 2 schijnwerpertjes nodig. Het podium moet mobiel zijn omdat onder hetzelfde afdak ook kluswerkzaamheden plaatsvinden.

Ab zoekt ook een groepje vrijwilligers die  met hem een programma tot stand kunnen brengen dat beantwoordt aan het doel: ontmoeting. Het moet een ‘vrijwilligersbedragen’ activiteit worden. Bij voorkeur met mensen uit de buurt.

Aanmelden

Iedereen met ideeën, tips, verwijzingen of eigen inzet kan zich aanmelden bij Ab Homan per e-mail: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen