Stichting de Nieuwe Band gaat open dag organiseren

Foto: Veldhoven Nieuws

Stichting de Nieuwe Band start met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In september gaat dat beginnen. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen houdt de Nieuwe Band op 28 augustus een open dag.

Stichting de Nieuwe Band biedt een groot aanbod van activiteiten op velerlei gebied. Er zijn sportactiviteiten die buiten het gebouw van d Nieuwe Band worden gegeven. Er is een goed geoutilleerde werkplaats met apparatuur voor hout- en metaalbewerking, lassen en glasbewerking. Er worden ook activiteiten voor de computer aangeboden. Hiervoor zijn 9 computers beschikbaar.

Daarnaast zijn er nog 2 lokalen waarin zeer uiteenlopende activiteiten worden gegeven: taalpracticum in diverse talen, tekenen en schilderen, bloemschikken, kaarten maken, kalligrafie, fotografie, handwerken en patchwork, creatieve vaardigheden en naailes.

De inschrijving staat open voor mensen van alle leeftijden. Voor een uitgebreider overzicht en meer informatie kunt u de website bekijken en de facebookpagina raadplegen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen