Lezing over ‘het paranormale’

Foto: Jeanne Hendriks

De in Zeelst geboren en getogen Jeanne Hendriks en parapsycholoog Richard Krebber geven op donderdag 16 september een introductielezing over ‘het paranormale’.

Jeanne schreef het boek ‘Daar waar meer is…’. Zij zal vertellen hoe zij met vallen en opstaan heeft moeten leren om met haar ‘paranormale’ gaven om te gaan. Richard zal dieper ingaan op specifieke paranormale ervaringen zoals telepathie, helderziendheid, voorspellende dromen en ervaringen en paranormale genezing. Er is ook ruimte voor inbreng van de toehoorders zelf.

De lezing wordt gegeven op donderdag 16 september aanstaande om 20.00 uur (de zaal is open vanaf 19.30) in de Ridderzaal van Het Oude Wandelpark, Eindhovenseweg 264, Valkenswaard. Deelname aan deze introductielezing kost 7,50 (inclusief 2 consumpties).

Voor deelname moet u zich aanmelden via [email protected] onder vermelding van uw naam en het aantal personen waarvoor u zich aanmeldt. Alles zal gaan volgens de regels van het RIVM. Reserveer daarom tijdig, maar uiterlijk voor 10 september, want vol is vol.

Bij voldoende belangstelling volgen later meer lezingen over uiteenlopende paranormale onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen