Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Bezoek dan de Onderwijsbeurs Zuid in Veldhoven

Foto: Veldhoven Nieuws

Op 24 en 25 september vindt in NH Koningshof in Veldhoven de corona-proof editie van de Onderwijsbeurs Zuid plaats.

Ruim 90 (onderwijs)instellingen en leerwerkbedrijven met de meest uiteenlopende opleidingen op alle niveaus presenteren er zich. Ook zijn er inspirerende  programma’s te bezoeken in de verschillende zalen. Dit maakt de Onderwijsbeurs Zuid tot hét studiekeuzemoment van Zuid-Nederland.

Over Onderwijsbeurs Zuid

Bij de diverse stands kun je een goed beeld krijgen van de verschillende opleidingen. studenten staan klaar om te beantwoorden. Ook is er de mogelijkheid van een-op-een coaching en het volgen van sessies over onder meer studiekeuzes.

Openingstijden en aanmelden

De onderwijsbeurs is op vrijdag 24 september en zaterdag 25 september na online aanmelding gratis  te bezoeken van 09.00 tot 17.00 uur.

Vooraf aanmelden in noodzakelijk, anders krijg je geen toegang tot de beurs. Na online registratie ontvang je per e-mail een toegangsbewijs. Druk dit inclusief de barcode af en neem dit mee naar de beurs. Ook klasgenoten, vrienden en familieleden die meekomen, dienen zich vooraf te registreren.

Parkeren is gratis

Koningshof licht aan de Locht 117 en beschikt over 2.000 gratis parkeerplekken, zodat alle bezoekers van Onderwijsbeurs Zuid gratis kunnen parkeren.

Schrijf je vooraf in!

Wacht niet te lang met inschrijven, want door de maatregelen geldt er een maximum aantal bezoekers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen