Wie wordt Veelbelovend Ondernemer van het Jaar in Veldhoven?

Foto: Pixabay

Stichting De Veldhovense Ondernemerstrofee heeft de 3 nominaties bekend gemaakt. Er kan gestemd worden tot 1 november.

De stichting De Veldhovense Ondernemerstrofee is verantwoordelijk voor de jaarlijkse bekendmakingen van de Ondernemer van het Jaar en sinds 2019 ook van de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Na een onderbreking van een jaar door corona worden dit jaar de beide Veldhovense ondernemersprijzen weer uitgereikt.

Op vrijdagavond 19 november worden tijdens een uniek nieuw business-event in Theater De Schalm de winnaars van deze Veldhovense ondernemersprijzen bekend gemaakt. In 2019 is samen met het Platform Veldhoven Verbindt tijdens het jaarevent van Veldhoven Verbindt voor de eerste keer ook de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar gepresenteerd. Toen sleepten Kasper van Leek en Niels van Swaemen van Studio Giftig de titel in de wacht.

Daar waar de jury de Ondernemer van het Jaar direct uit de diversiteit aan genomineerde kandidaten kiest, nomineert men voor de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar drie kandidaten. Voor dit jaar worden de volgende ondernemers genomineerd voor de prijs van de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar.

1. Thijs Offermeijer                                                       lifestyle brand Malelions
2. Geert van Loon & Marly de Crom                        Restaurant Lovano
3. Meike Daniels                                                             HOERA Kinderschoenen

Tot 1 november aanstaande kan iedere Veldhovenaar zijn of haar stem op een van deze drie genomineerden uitbrengen op www.veldhovenverbindt.nl

Voor eventuele aanvullende informatie: www.veldhovenseondernemerstrofee.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen