Wil je ook genieten van een jong kind dat zelf kan spelen en zelfstandig ontdekken?

Foto: Bibliotheek Veldhoven

Zelf spelen en ontdekken is heel belangrijk voor de ontwikkeling van baby’s en dreumesen. Pedagoog Helen Janssen vertelt donderdag in de Bibliotheek Veldhoven waarom en geeft praktische tips en informatie.

De workshop met veel foto’s, praktische tips en achtergrondinformatie inspireert ouders/opvoeders om hun baby of dreumes dat te gunnen: die tijd voor zelf spelen en ontdekken. Maar hoe ziet dat er dan uit? Helen Janssen, auteur van het boek ‘Zelf spelen en ontdekken’ en pedagoog, deelt graag haar kennis en ervaringen.

Deze inspirerende interactieve workshop is ook interessant voor gastouders, kinderopvangmedewerkers, opa’s en oma’s. Kortom voor iedereen die wil genieten van een jong kind dat zelf kan spelen en zelfstandig ontdekken.

Praktische informatie en aanmelden

De workshop is op donderdag 28 oktober van 19.30 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis, geïnteresseerden dienen zich van tevoren aan te melden: www.bibliotheekveldhoven.nl/spelen

Over KennisMakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Iedereen met een passie of specifieke kennis op een bepaald gebied kan zich aanmelden als KennisMaker. Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/kennismakers

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen