Parochie houdt speelgoedinzameling voor stichting Speelcadeau

Foto: Pixabay

De parochie Christus Koning viert in het weekend van 20 en 21 november het patroonsfeest van de parochie, het hoogfeest van Christus, Koning van het heelal. Tijdens dit weekend wil de parochie ook aandacht schenken aan gezinnen die het niet zo breed hebben.

Hiervoor organiseert de parochie een speelgoed inzameling voor de stichting Speelcadeau. U kunt  het speelgoed meebrengen naar de Christus Koningkerk aan de Kapelstraat-zuid en het achter in de kerk neerzetten.

Deze stichting speelcadeau stelt de volgende voorwaarden aan het speelgoed:

  •       Het moet compleet zijn en gesorteerd.
  •       Functionerend en niet kapot.
  •       Niet gerelateerd aan geweld.
  •       Geen CD’s en DVD’s.
  •       Geen babyspeelgoed (onder de twee jaar).

Meer informatie over de stichting Speelcadeau vindt u op de website.

Collecte voor de Veldhovense missionarissen

De werkgroep Missie, Ontwikkeling en Vrede van de parochie Christus Koning houdt jaarlijks een inzameling voor enkele Veldhovense missionarissen. Dit jaar is dat in het weekend van 20 en 21 november. Na afloop van de Eucharistievieringen op zaterdag 19.00 uur en zondag 8.30 en 10.00 uur wordt er in de Christus Koningkerke en deurcollecte gehouden.

De missionarissen waarvoor geld wordt ingezameld zijn: Broeder Gerard Groenen, Brazilië, Zuster Francien Leyten, Papua Nieuw Guïnea, Pater Theo Slaats in Mbeya, Tanzania, Broeder Harrie Moolenaar: straatkinderen Kankala, Congo, Pater Frans Baartmans, Varanasi India. Meer informatie over deze collecte kunt u lezen op de website www.christuskoning.nl

Uw bijdrage is  ook welkom op de MOV-bankrekening. Iban: NL 45 Rabo 01596 968 44 t.n.v. par. Christus Koning / MOV.

Permanente inzameling voor de voedselbank

De parochie Christus Koning is sinds 1 september een permanent inzamelpunt voor de voedselbank. Houdbare goederen kunnen achter in de Christus Koningkerk in de daarvoor bestemde kratten worden geplaatst. Vrijwilligers van de parochie brengen de ingezamelde goederen dan naar de voedselbank.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen