10e editie Mensen van Veldhoven Live in Theater de Schalm

Foto: Veldhoven Nieuws

Donderdag 12 mei vindt in Theater de Schalm de tiende editie van Mensen van Veldhoven Live! Plaats. 7 diverse gastsprekers uit Veldhoven en omstreken nemen plaats op het podium om op een inspirerende manier over hun passies en drijfveren te vertellen. Meld je aan voor een gratis ticket!

De avond wordt gepresenteerd door Meike de Jong. Het evenement heeft een groot verbindend karakter voor Veldhoven en haar omgeving.

Inmiddels zijn de 7 gastsprekers bekend. Zo nemen Linda van Wetten -Bos, Fred Knoops, Florence Kuyper, Melanie van der Steen, Maarten van Gestel, Peer Willemse en Dennis van Hout plaats op het podium. Zij nemen u mee in verhalen over o.a. de Nederlandse koopvaardij, het starten van een nieuwe kerk in de Brainportregio, verantwoordelijkheden binnen de voedselbank en de uiteinden van onze aarde.

Pecha Kucha

De gastsprekers presenteren middels de presentatievorm Pecha Kucha. Het is een wereldwijd fenomeen waarbij deelnemers in een standaard format van 20 plaatjes van 20 seconden een idee of verhaal presenteren. Deze vorm zorgt ervoor dat de avond vloeiend wordt doorlopen, waarna achteraf tijd is om de sprekers te leren kennen en onderwerpen te bespreken. De informele ontmoeting en verbinding tussen de sprekers én luisteraars staat centraal.

Meike de Jong

Voor de 9e keer zal Meike de Jong deze inspirerende avond presenteren. Meike de Jong is werkzaam bij RTL Nieuws en RTL Z. ‘Mensen komen normaal gezien graag kijken naar ‘bekende’ mensen, hartstikke interessant. Maar de verhalen van ‘gewone/normale’ mensen die we niet kennen zijn ook zó bijzonder, hier kunnen we ons goed aan meten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mensen die een bijzondere sportprestatie hebben geleverd of mensen die hier of in een ver land proberen het leven van een ander een beetje beter te maken. Het zou bij wijze van spreken je buurman kunnen zijn’. ‘Ik hoop dat mensen zich willen laten verrassen’, aldus Meike de Jong.

Het evenement vindt plaats op donderdag 12 mei, om 20.20 uur. Voor meer informatie over de gastsprekers, het evenement en gratis tickets ga je naar de website van De Schalm.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen