SeniorWeb Veldhoven start nieuw seizoen

Foto: Veldhoven Nieuws

Wilt u uw digitale kennis vergroten of opfrissen? SeniorWeb Veldhoven start het nieuwe seizoen met een informatiebijeenkomst op dinsdag 23 augustus in de bibliotheek.

Voorzitter Jan Bos:” Het nieuwe najaarsprogramma van Seniorweb Veldhoven is klaar. Op onze informatiebijeenkomst van dinsdag 23 augustus wordt het toegelicht. Een programma waar we nadrukkelijk hebben gekeken aan welke cursussen/workshops/presentaties de meeste behoefte bestaat.“

Het programma start met de cursussen Windows 10 en de tabletcursussen (IPad en Android). De startdata van de cursussen zijn al wel bekend. U kunt ze vinden op de website www.seniorwebveldhoven.nl.  U kunt zich daarvoor ook nu al inschrijven!

Workshops en presentaties

Op het programma staan dit najaar o.a. een workshop YouTube/Google Earth/Streetview waarin de deelnemers in de ‘geheimen’ van beide hulpmiddelen worden ingewijd of bijgeschoold.

Nieuw is een tweedaagse workshop ‘Doe meer met uw foto’s’. Een workshop waarin u al bij inschrijving ook uw eigen bijdrage kunt leveren aan de inhoud van de workshop door aan te geven welk specifiek onderwerp u behandeld wil zien.

Van het grootste belang is de persoonlijke veiligheid van uw verblijf op de sociale media en de digitale snelweg. Seniorweb houdt zich voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied. In de presentatie ‘Digitale veiligheid’ willen wij die graag met u delen voor uw eigen veiligheid.

Inloopochtend

Senioren die vragen hebben over, of problemen hebben met computer, laptop of tablet kunnen de eerste en derde dinsdagochtend van de maand (te beginnen op 6 september) terecht op de inloopochtend in de bibliotheek. U kunt desgewenst uw eigen apparaat meenemen.

Informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op  dinsdag 23 augustus in de bovenzaal van de bibliotheek Veldhoven. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis. Na de bijeenkomst kunt u, als u wil, ter plekke inschrijven voor een cursus, presentaties of workshops.

Meer informatie over cursussen, workshops en presentaties kunt u vinden op de website www.seniorwebveldhoven.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen