CityFest Veldhoven op XXL-terrein in Burgemeester Elsenpark

25 sep , 11:09 Nieuws
cf 09
De 5e en dus jubileumeditie van CityFest pakt op 27, 28 en 29 september flink uit met namen als La Fuente, Toontje Lager, Lampegastuh, John de Bever en nog veel meer. Na het grote succes van vorig jaar is de locatie ook flink opgeschaald: een XXL-terrein in het Burgmeester Elsenpark.
De enorme tent van 30 x 60 meter is niet te missen. Dus weer of geen weer, iedereen kan genieten van de uiteenlopende optredens. Uiteraard zijn er ook allerlei activiteiten op het Meiveld in het Citycentrum en bij diverse culturele locaties in Veldhoven (Theater de Schalm, Museum ’t Oude Slot, Art4U en Bibliotheek Veldhoven).

Ons motto: CityFest is er voor iedereen

CityFest begint vrijdag 27 september met Veldhoven Vout. Zaterdag staan onder meer Severinus Got Talent en CityPop op het programma, gevolgd door Nederlandse artiesten, Lampegastuh, PROOST! en La Fuente. De zondag begint met Ouderwets Gezellig voor senioren, gevolgd door de slagwerkgroep van L’Union Fraternelle en onder meer Toontje Lager en verschillende tribute-bands.

Activiteiten Citycentrum

Ook in het Citycentrum zijn diverse activiteiten. Op het Meiveld is ‘Montmartre in Veldhoven’. In 2 tenten zijn activiteiten als salsadansen en workshops van kunstenaars. De tenten worden omringd door kramen die doorlopen in het Citycentrum. Er is beide dagen straattheater en Veldhovense verenigingen laten zien wat ze cultureel in hun mars hebben.

Kinderplein met Nummereen Kinderopvang

Goed nieuws is dat het Kinderplein terug is. Daarvoor heeft de organisatie de handen ineengeslagen met Nummereen Kinderopvang. Zij verzorgen op zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur activiteiten voor de jeugd van 0 tot en met de basisschoolleeftijd. Ook voor kinderen tot 4 jaar wordt iets gedaan. Er is een kinder-dj, ze kunnen sporten, bouwen en knutselen terwijl de ouders zich in de naastgelegen tent vermaken. Het Kinderplein is in het Burgemeester Elsenpark.

Dit is CityFest

CityFest wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers, met als doel de mensen van Veldhoven te verbinden. Oftewel: een weekend vol cultuur, muziek en feest!
Je vindt de volledige programmering op cityfestvhv.nl.
Instagram:      cityfestvhv
Facebook:       cityfestvhv
Website:         cityfestvhv.nl