Eén jaar Feel Good Store in Citycentrum Veldhoven

19 sep , 17:14 Nieuws
feel good store citycentrum
Een ballonnenboog in de kleuren van Kringloop De Kempen siert de ingang van de Feel Good Store in het Citycentrum. De winkel zit er een jaar en loopt naar volle tevredenheid. Momenteel is er een interessante opruiming.
Wie de winkel binnenloopt, wordt ontvangen met muziek. Meestal ligt er een elpee op de draaitafel vlak voorbij de ingang. Deze maand is het speelgoedmaand, dat betekent 2 halen en 1 betalen voor speelgoed. Verder maakt de winkel ruimte voor de wintercollectie. “Kleding, schoenen en tassen die van een blauw label zijn voorzien, kosten nu maar één euro. Er hangen nog veel pareltjes tussen en deze actie loopt nog tot en met volgende week”, vertelt bedrijfsleidster Noëlla Vervoort.
Woningdecoraties, kleding, speelgoed, sieraden en kleine huisraad kunnen ook in de winkel worden ingeleverd. “Maar geen grote dingen”, benadrukt Noëlla. Wie iets inlevert, krijgt een bon die 10% korting geeft op een aankoop in een van de winkels van Kringloop De Kempen. Die zitten naast Veldhoven ook in Bergeijk, Eersel en Waalre.

5 oktober Nationale Kringloopdag

5 oktober is het Nationale Kringloopdag. Alle filialen schenken daar aandacht aan. “Dit jaar staat het inleveren centraal. Iedereen die iets inlevert, krijgt die dag iets lekkers. Verder wordt voorlichting gegeven over de kringloopwinkel.” Tenslotte doet Noëlla nog een oproep. “We zoeken nog vrijwilligers die in de winkel werken. Taken kunnen onder meer zijn het bijhouden van de kleding, artikelen aanvullen en de kassa bedienen.”  
Kijk voor meer informatie op kringloopdekempen.nl.