Ondanks de regen werd buurtfeest Huysackers onvergetelijk

30 sep , 10:43 Nieuws
buurtfeest huysackers 01
Eerlijk is eerlijk: het weer liet dit jaar behoorlijk te wensen over tijdens de jaarlijkse burendag. De regenbuien waren niet te vermijden, maar toch hebben de 150 aanwezigen zich tijdens het buurtfeest van Huysackers in Veldhoven uitstekend vermaakt. Dankzij de gezellige sfeer en het enthousiasme van de buurtgenoten werd het een onvergetelijke dag. Tussen de regenbuien werd genoten van heerlijke hamburgers die op de barbecue werden bereid, terwijl DJ Finding Timo de aanwezigen trakteerde op fijne muziek. De energie die hij bracht zorgde ervoor dat ze zich geen moment verveelden.
Met maar liefst 150 buurtgenoten was het een fantastische opkomst. Voor de jongste buurtbewoners was er ook genoeg te doen: zij konden zich uitleven op de springkussens of meedoen aan een knutselactiviteit waar zij hun creativiteit de vrije loop konden laten. Het gelach en de vrolijke kreten maakten duidelijk dat ook zij een topdag hadden.
Een ander hoogtepunt van de dag was de bingo, georganiseerd door Jennifer. Zij had het tot in de puntjes geregeld, en het werd een groot succes. Er waren tal van mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers die hun steentje bijdroegen aan de buurtgemeenschap. Het winnen van een prijs gaf de deelnemers een extra glimlach, maar ook zonder prijs was de spanning en het plezier tijdens het spel voelbaar. Al met al was het een dag om niet snel te vergeten, zelfs ondanks de regen!
Prijzen beschikbaar gesteld door:
Verder zijn we dankbaar voor onze sponsoren: