Viervoeter kan mee naar Sport- en Healthclub David Lloyd

Foto: www.ibench.nl

Het uitlaten van je hond kan bij David Lloyd aan de Peter Zuidlaan 30 voortaan gecombineerd worden met een bezoek aan de sportclub.

Vanaf aanstaande woensdag mogen de sportscholen weer open. Bij David Lloyd Eindhoven zijn dan niet alleen de leden weer welkom, ze mogen ook hun trouwe viervoeter meenemen naar de club. Sinds afgelopen maandag beschikt de Sport- en Healthclub over een luxe voorziening waar leden hun hond veilig kunnen achterlaten: de iBench. David Lloyd Eindhoven is daarmee de eerste sportclub in Nederland die deze service aanbiedt.

Het idee voor de luxe hondenvoorziening is komen overwaaien vanuit Noorwegen. De iBench is uitgerust met zowel verwarming als airconditioning. “Als de temperatuur buiten de 21 graden bereikt gaat de bench koelen. Bij temperaturen onder de vijf graden gaat de verwarming aan.” Na het vertrek van de hond wordt het hok automatisch schoongemaakt door middel van een UVC-desinfectiesysteem. In de bench is ruimte voor twee kleine honden of één grotere hond.

Leden van David Lloyd kunnen gratis gebruik maken van de iBench met behulp van een smartphone-app. De bench is voorzien van een sterk magneetslot dat open te maken is met deze app. Ook informeert de app over de beschikbaarheid van de bench. Wie geen smartphone heeft kan een keycard krijgen bij de receptie.

Veilig

Dat de bench er is, is volgens General Manager Lion van der Velden – van Gerven een mooie uitbreiding op de services die de club momenteel al biedt. Wij willen er alles aan doen dat al onze leden zoveel mogelijk de club kunnen gebruiken. Daarvoor hebben we bijvoorbeeld ook een crèche met hele ruime openingstijden. Ik kan me voorstellen dat onze leden die meestal in de buurt wonen het uitlaten van de hond nu kunnen combineren met een bezoek aan de sportschool. Of leden die het lastig vinden om hun hond alleen thuis te laten, die kunnen nu ook een bezoek brengen aan de Sportclub. Juist voor een kort bezoek, bijvoorbeeld het volgen van een groepsles of zwemsessie is het gebruik van de bench ideaal.

De komende 2 maanden gaan we ervaren hoeveel leden gebruik willen maken van de iBench. Indien dit een succes is gaan we het aantal benches uitbreiden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen