Leden GV Voorwaarts vermaakten zich op Mega Fun Festijn

Gymvereniging Voorwaarts bestaat dit jaar 90 jaar. Dat werd vandaag voor de jeugdleden gevierd op de Kempen Campus met het Mega Fun Festijn.

Met ruim zevenhonderd leden behoort Gymvereniging Voorwaarts tot de grootste clubs van Veldhoven. Een jubileum moet dan ook zeker gevierd worden.

Ondanks de coronaperikelen heeft de jubileumcommissie een mooi programma voor de jeugd georganiseerd. “In de ochtend hebben de 70 jongste leden zich hier vermaakt en vanaf 13.00 uur de jeugd van 7 tot een jaar of 13. Dat zijn er 250. In groepen van 20 tot 30 leden nemen zij deel aan allerlei spellen”, legt Abby Kanen van de jubileumcommissie uit. In de turnhal leven ze zich uit op een trampoline, met trefbal en de apenkooi. Buiten vermaken ze zich met onder meer Twister, een stormbaan, skippyslang en trouwtrekken. Met ranja, suikerspin, popcorn en frites wordt de energie op peil gehouden. Anwen Armour-Brown (12) staat in de rij voor een suikerspin. “Na 2 jaar turnen ben ik overgestapt op acrogym. Van de spellen van vandaag vond ik de apenkooi het leukst.”

In november hoopt Voorwaarts nog iets te organiseren voor de oudere leden. Wat dat wordt, is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen