Acrogym Voorwaarts neemt Nederlands kampioenen mee naar huis!

Geen enkel team verbeterde de score van het B trio Jiska, Dana en Jessie
Geen enkel team verbeterde de score van het B trio Jiska, Dana en Jessie
Foto: Martin Schlaghecke

Afgelopen zaterdag werd er in Ahoy Rotterdam voor de laatste keer dit seizoen gestreden, dit keer om het Nederlands Kampioenschap. Voorwaarts was er bij en nam fraaie prijzen mee naar Veldhoven.

Vier acro teams van GV Voorwaarts reisden zaterdag af naar Ahoy Rotterdam. Zij waren de gelukkigen die na een flinke afvalrace het eindpunt hadden bereikt: de finale! De spanning was hoog, het moest nu gaan gebeuren. Als eerste moest namens Voorwaarts het C trio Isa, Zoë en Nova aan de bak. Zij lieten twee fantastische oefeningen zien, weinig foutjes en alles netjes afgewerkt. Helaas was hun concurrentie net iets sterker.

Daarna was het de beurt aan ons C mix paar, Jens en Lilou. Zij hebben echt alles gegeven en vooral de individuele sprongen van Jens wekten bewondering op.

In de middag ging het verder met het B trio Jiska, Dana en Jessie. Hier ging werkelijk alles fantastisch en ze straalden als nooit tevoren. Deze oefeningen werden dan ook ruim beloond door de jury en geen enkel team kon deze score verbeteren.

Ons vierde team, C trio Floor, Gwenn en Fien, was ook in topvorm! Ook bij hen liep alles lekker en er werden weinig foutjes gemaakt. Iedereen heeft zich van zijn beste kant laten zien en Voorwaarts is trots op hun prestaties dit seizoen.

NEDERLANDS KAMPIOEN: Jiska, Dana en Jessie

2e plaats: Jens en Lilou

7e plaats: Floor, Gwenn en Fien

15e plaats: Isa, Zoë en Nova (hierbij wel even 60 teams achter zich gelaten)!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen