ASML Zomerspelen Sportfestival in het Jan Louwers Stadion

26 jul , 10:08 Sport
asml zomerspelen foto brabant sport thomas bakker
Van 8 juli t/m 14 augustus brengt ASML, met ondersteuning van het BrabantSport Fonds, kinderen uit Helmond, Eindhoven, Veldhoven en omstreken in beweging met de ASML Zomerspelen.
Kinderen tussen de 6 en 18 jaar kunnen zich inschrijven voor een breed scala aan sportactiviteiten. Van bal-, water- en vechtsporten tot atletiek, urban sports en sportactiviteiten voor kinderen met een aandoening of beperking; ieder kind kan deze zomer meedoen!
Sportfestival Op woensdag 14 augustus worden de ASML Zomerspelen spectaculair afgesloten met een groots sportfestival in het Jan Louwers Stadion (FC Eindhoven). Een dag vol sport, plezier en gave optredens waar alle kinderen uit de Brainport regio geheel gratis aan mee kunnen doen. Van 10.00 tot 15.00 uur is er een gaaf sportprogramma voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar. Na een spetterende openingsceremonie met o.a. een optreden van Luna Sabella (bekend van het Junior Songfestival), kunnen de deelnemers verschillende sporten uitproberen en voor een lekkere lunch wordt gezorgd.
Tijdens het sportfestival zijn er topsporters en sportaanbieders aanwezig die de deelnemers meer leren over hun sport en de deelnemers alles zelf laten ervaren! Van een BMX pumptrack waar je door niemand minder dan top bmx’er Tom van den Boogaard wordt uitgedaagd tot een hockeyclinic van oud-international Marcel Balkenstein en nog vele andere sporten en uitdagende stormbanen. Kortom, een dag vol sport en plezier in het stadion van FC Eindhoven. Inschrijven voor de clinics en/of het sportfestival is verplicht en nog mogelijk via het inschrijfformulier op www.asmlzomerspelen.nl. Iedereen tussen de 6 en 18 jaar is welkom. Kinderen mogen zonder begeleiding meedoen, maar ouders/verzorgers zijn ook van harte welkom om te blijven kijken.