Met Higgins is de Kromstraat een herenkledingzaak rijker

Marieke en Oscar van Doremalen openen ook graag snel de deuren van Higgins
Marieke en Oscar van Doremalen openen ook graag snel de deuren van Higgins
Foto: Higgins

Met de komst van Higgins is de Kromstraat een herenkledingzaak rijker. Iedereen vanaf de middelbare schoolleeftijd kan er terecht.

De Veldhovense Marieke van Doremalen is het gezicht van Higgins. Van een familievriend kreeg ze de kans om een partij kleding over te nemen. “Ik heb nooit kleding verkocht, maar ik besloot om het toch te doen. Er is in Veldhoven en omstreken een tekort aan herenkledingzaken”, weet ze. Haar zoon Oscar (17), die de inkoop verzorgt, beaamt dat. “Vooral voor mijn leeftijd. Het kleine aanbod dat er is in de Kempendorpen, is het allemaal net niet. Ik moest kleding altijd online bestellen of in Eindhoven gaan kopen.”

Marieke gaf haar zaak de naam Higgins. “Higgins is de sidekick van Tom Selleck in de jaren tachtigserie Magnum P.I. Ik vind het een pakkende naam.” Het aanbod van Higgins strekt zich uit van schoenen, ondergoed, spijkerbroeken en chino’s tot overhemden, sweaters, coltruien en echt leren jassen. De gevoerde merken zijn momenteel Hugo Boss, Calvin Klein, Selected Homme, Gabba en Esprit. Om meer sfeer in haar winkel te creëren is de eigenaresse op zoek naar een jukebox en een  flipperkast.

Openingstijden

De winkel aan de Kromstraat 1F kent de volgende openingstijden:

Dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.30 uur

Vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Elke 1e zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

Thuis passen

In verband met corona kan men desgewenst op afspraak komen. Voor mensen uit de regio Veldhoven die in deze periode niet naar de winkel durven, is Marieke bereid om met een tas kleding naar hen toe te gaan. Thuis kunnen ze dan de kleding passen. Daarvoor kan contact worden opgenomen met nummer 06-13 31 12 29.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen