Veldsink Advies wil groeien in Veldhoven en de Kempen

Foto: Veldsink Advies

Op 1 januari 1979 startte Jan Veldsink met zijn echtgenote Elly in Nuenen een assurantie- en financieel adviesbureau. Door ondernemend te zijn en kansen te benutten telt de Veldsink Groep  inmiddels 55 vestigingen in onafhankelijk financieel advies. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer van het familiebedrijf

De kantoren zijn in de dorpen gevestigd, dichtbij de mensen. Het hele bedrijf is gericht op het bieden van toegevoegde waarde aan de klant. Die kan zowel overdag als ’s avonds terecht op het kantoor of wordt thuis bezocht.

Als antwoord op de terugtrekkende beweging van banken ging Veldsink Advies een samenwerking aan met RegioBank in de vorm van een franchiseconstructie. RegioBank is onderdeel van de Volksbank die voor 100% in handen is van de overheid. RegioBank sluit naadloos aan bij de visie van Veldsink Advies en is daarom in veel van de kantoren gevestigd.

Veldhoven

In Veldhoven zit sinds 2002 een vestiging van Veldsink Advies aan de Burgemeester van Hoofflaan. Ruud Noten is vestigingsdirecteur van de vestigingen in Veldhoven, Valkenswaard, Eersel en Bergeijk. “Het unieke van Veldsink is de kleinschaligheid, dichtbij en herkenbaar, maar wel onderdeel van een groot familiebedrijf. Daardoor kunnen we zaken doen met bijvoorbeeld alle grote hypotheekverstrekkers. Bij ons bepaalt de klant hoe hij of zij zaken wil doen. Als een klant samen met ons een schadeformulier wil invullen, dan kan deze gewoon bij ons terecht, maar dat kan evengoed via de app van RegioBank.” Ondanks de digitalisering zijn ze er bij Veldsink Advies van overtuigd dat er een markt is voor persoonlijke dienstverlening. “Digitalisering is geen doel op zich, maar een hulpmiddel om de klantrelatie verder te verbeteren”, stelt Noten.

Tevreden klanten

Dat de klanten RegioBank weten te waarderen, blijkt wel uit het jaarlijkse onderzoek van de Consumentenbond. De bank krijgt van de klanten maar liefst een 9,4.Daarmee zijn zij het meest tevreden over hun bank. Ook voor de kosten, service en internet én Mobiel Bankieren haalt RegioBank de hoogste cijfers van alle banken. En ook in 2017, 2018 en 2019 werd de hoogste waardering ontvangen.

In 2019 bestond het bedrijf 40 jaar en dat is uitgebreid gevierd met onder meer een groot personeelsfeest. Ook kwam er een jubileumboek uit met verhalen en foto’s van alle vestigingen en het personeel dat daar werkt. Bij de 55 vestigingen zal het overigens niet blijven. “We willen verder groeien in Veldhoven en de Kempen”, besluit de vestigingsdirecteur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen