De horeca in Veldhoven bundelt haar krachten!

Foto:

22 horecaondernemers uit Veldhoven zijn een platform gestart waarop ze gezamenlijk acties gaan plaatsen. De krachtenbundeling onder de naam ‘Haal alles uit Veldhoven’ start maandag.

Unieke samenwerking

In deze spannende tijden laat de Veldhovense horeca met een unieke samenwerking zien wat ze allemaal in huis heeft. ‘Haal alles uit Veldhoven’ is een platform waar iedereen aanbiedingen/acties kan vinden, zonder dat het nodig is om alle Veldhovense ondernemers afzonderlijk te volgen. Op de Facebookpagina en Instagram van ‘Haal alles uit Veldhoven’ vind je alles overzichtelijk op één plek.

Hierdoor hoopt de horeca nóg meer mensen te bereiken. Want eerlijk is eerlijk, ze kunnen allemaal wel wat extra steun gebruiken.

Vanaf maandag 2 november worden alle lopende acties van de diverse ondernemers op het platform gedeeld. Elke deelnemende ondernemer mag elke week maximaal twee posts aanbieden op het platform.

De horecaondernemers waarderen het bijzonder als iedereen de pagina ‘Haal alles uit Veldhoven’ gaat volgen op Facebook en/of Instagram: https://bit.ly/3emwRLd

En het platform, met het logo in de gemeentekleuren, promoten is natuurlijk helemaal geweldig! Alvast hartelijke dank namens de Veldhovense horeca!

 

Samen uit Veldhoven, Samen voor Veldhoven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen