Nieuw kantoor Rabobank Veldhoven

Foto: Veldhoven Nieuws

Rabobank Veldhoven heeft een nieuw kantoorpand gevonden. Het adres van de nieuwe locatie is Reijenburg 30 in Veldhoven.

Het pand heeft een centrale ligging met voldoende parkeergelegenheid en is toegankelijk voor iedereen. Het kantoor wordt zowel ingericht voor dagelijkse bankzaken als voor adviesgesprekken, dus het kantoor aan De Meent wordt gesloten.

Joan Versluijs, directeur Rabobank Veldhoven: ‘We zijn blij dat zoveel inwoners van Veldhoven gehoor hebben gegeven aan onze oproep mee te denken over een geschikte locatie voor een nieuw kantoor in Veldhoven. Met deze hulp hebben we het voor ons perfecte pand gevonden en we gaan nu aan de slag met de inrichting ervan.’

Opening nieuw kantoor

Helaas wordt de opening van het kantoor door omstandigheden rondom corona nog even uitgesteld. Rabobank richt zich erop het kantoor te openen aan het einde van het eerste kwartaal van 2021. Tot het moment van opening zijn videogesprekken voor advies de norm en zijn er enkele kantoren in de regio geopend voor dagelijkse bankzaken, te weten Emmasingel 4 in Eindhoven, Laan der Vier Heemskinderen 7 in Geldrop en St. Jorisstraat 55 in Oirschot.

Ook is de bank telefonisch bereikbaar via nummer (040) 293 60 00 voor particulieren en (040) 293 67 80 voor bedrijven. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen via rabobank.nl/regio-eindhoven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen