Allergenenwaarschuwing Albert Heijn (noten, sesam en soja)

Foto: Albert Heijn

Deze waarschuwing betreft de door Albert Heijn verkochte producten AH verse Woksaus Teriyaki en Picard Mini Cheesecakes.

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat er in sommige gevallen een verpakkingsfout is gemaakt bij de AH Verse Woksaus Teriyaki. De allergenen die op de verpakking staan komen dan niet overeen met de inhoud. Deze belangrijke veiligheidswaarschuwing geldt voor de AH Verse Woksaus Teriyaki met houdbaarheidsdatum 18-01-2021.

In deze verpakking zit mogelijk AH Verse Woksaus Sesam-Soja. Dat product bevat echter de allergenen SESAM en SOJA. Het is daardoor niet geschikt voor mensen met een allergie voor SESAM en/of SOJA.

Heeft u dit product gekocht, en bent u allergisch voor SESAM en/of SOJA, dan kunt u het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van AH Verse Woksaus Teriyaki door Albert Heijn kunt u contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen. Op de website www.ah.nl/klantenservice vindt u op welke manier u contact kunt opnemen.

Consumenten zonder allergie voor sesam of soja kunnen het product gewoon eten.

Picard Mini-Cheesecakes

Fabrikant Picard roept verpakkingen Picard Mini-Cheesecakes terug. De allergeneninformatie op de verpakking is niet volledig. De terugroepactie geldt voor de Picard Mini-Cheesecakes met houdbaarheidsdatum 30-04-2022. Dit product is in Nederland verkocht bij Albert Heijn.

In de Mini-Cheesecakes zijn NOTEN en SOJA verwerkt, maar die staan niet op de verpakking vermeld.

Heeft u dit product gekocht en bent u allergisch voor NOTEN en/of SOJA? Eet het product dan niet, en breng het terug naar de winkel waar u het heeft gekocht.

Wilt u meer informatie over deze allergenenwaarschuwing voor Picard Mini-Cheesecakes? Dan kunt u contact opnemen met fabrikant Picard via [email protected].

Consumenten zonder allergie voor NOTEN of SOJA kunnen het product gewoon eten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen