Autobedrijf Rijkers: dé Ford specialist in Veldhoven

Lynne en Koen Rijkers
Lynne en Koen Rijkers
Foto: Autobedrijf Rijkers

Ruim 20 jonge auto’s van het merk Ford staan te glanzen bij Autobedrijf Rijkers. Dé Ford specialist in Veldhoven is te vinden aan de Kapelstraat-zuid 28b.

Het vak van automonteur krijgt Koen Rijkers al op jonge leeftijd met de paplepel ingegoten. “Mijn vader was in zijn werkzame leven automonteur. Al heel snel wist ik dat ik dat ook wilde worden.” Na de opleiding tot automonteur doet Koen ervaring op bij verschillende garagebedrijven. Eind 2008 treedt hij als monteur in dienst bij Autobedrijf Van de Moosdijk. Gaandeweg wordt er zijn takenpakket uitgebreid met alle voorkomende werkzaamheden.

Droom

“Het was altijd mijn droom om een eigen bedrijf te hebben. In maart 2019 kreeg ik de kans om het bedrijf van Chris van de Moosdijk over te nemen. Ik heb er mijn eigen naam aan verbonden. Het klantenbestand is gebleven en breidt zich gestaag uit.” Inmiddels is er een nieuwe brug in de garage bij gekomen en nieuwe testapparatuur. Ook kreeg het kantoor een opfrisbeurt. Dat de zaken voorspoedig gaan, blijkt wel uit het feit dat er al 2 monteurs in vaste dienst zijn.

Fordspecialist

Echtgenote Lynne is wekelijks ook een aantal dagen in de zaak te vinden. “Ik hou me vooral bezig met de administratie en ondersteuning in de showroom.” Koen neemt de werkplaats, inkoop en verkoop voor zijn rekening. Hij heeft een voorliefde voor het merk Ford. “Deze auto’s zijn kwalitatief goed en de modellen vinden we mooi.” Hij noemt zich dan ook graag de Ford specialist in Veldhoven, een naam die al veel nieuwe klanten heeft opgeleverd. Natuurlijk repareren en onderhouden ze ook andere merken auto’s. Autobedrijf Rijkers is lid van de BOVAG, “Hiermee tonen we aan dat we voor kwaliteit gaan en hebben de klanten gegarandeerd de beste service.”

Autobedrijf Rijkers

Kapelstraat-zuid 28b

5503 CX Veldhoven

Tel. 040-295 33 11

www.rijkersautos.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen