Veldhovense ondernemersprijzen uitgereikt tijdens nieuw evenement in De Schalm

Foto:

Op vrijdagavond 19 november 2021 worden tijdens het nieuw business-event De Kracht van Veldhoven in Theater de Schalm de winnaars van de Veldhovense ondernemersprijzen bekend gemaakt.

Na de onderbreking van een jaar worden dit jaar de beide Veldhovense ondernemersprijzen weer uitgereikt. In 2020 zijn vanwege corona de uitreikingen van De Veldhovense Ondernemerstrofee en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar niet uitgereikt. Op vrijdagavond 19 november 2021 worden tijdens een nieuw business-event onder de naam De Kracht van Veldhoven in Theater de Schalm de winnaars van de Veldhovense ondernemersprijzen bekend gemaakt.

De initiatiefnemers van dit event zijn: Veldhoven Verbindt, De Veldhovense Ondernemerstrofee, Theater de Schalm en Veldhoven100. Zij hebben de handen ineengeslagen om ondernemend Veldhoven ook dit jaar in de spotlights te zetten. Ontmoeten, verbinden en elkaar inspireren staat die avond tijdens een interessant infotainment-programma centraal. Veldhoven kijkt weer uit naar een moment waarop ondernemers elkaar weer kunnen ontmoeten. En dat kan op 19 november aanstaande.

25e maal

De stichting De Veldhovense Ondernemerstrofee is verantwoordelijk voor de jaarlijkse bekendmakingen van de Ondernemer van het Jaar en sinds 2019 ook van de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Op vrijdagavond 19 november wordt voor de 25e maal De Veldhovense Ondernemerstrofee uitgereikt aan de door de jury verkozen Ondernemer van het Jaar. In 2019 werd de laatste ondernemerstrofee toegekend aan John van Doormalen van Van Doormalen AH-Supermarkten.

In 2019 is samen met het Platform Veldhoven Verbindt tijdens het jaarevent van Veldhoven Verbindt voor de eerste keer ook de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar gepresenteerd. Toen sleepten Kasper van Leek en Niels van Swaemen van Studio Giftig de titel in de wacht.

Daar waar de jury de Ondernemer van het Jaar direct uit de diversiteit aan genomineerde kandidaten kiest, nomineert men voor de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar drie kandidaten. Deze keuze wordt gemaakt uit de – vanuit diverse Veldhovense geledingen -ontvangen voordrachten. Vervolgens is het aan de bezoekers van de website van Veldhoven Verbindt om digitaal te stemmen. De ranking van de nominaties door de jury en de uitkomst van de digitale stemming bepalen vervolgens wie als Veelbelovend Ondernemer van het Jaar wordt gekozen. Bij een gelijke stand is de ranking van de (vak)jury doorslaggevend.

Meld kandidaten aan

Heeft u één of wellicht meer ideeën welke kandidaten in aanmerking zouden moeten komen voor óf De Veldhovense Ondernemerstrofee óf als Veelbelovend Ondernemer van het Jaar? Stuur dan een email naar het secretariaat van de jury; [email protected].
31 augustus aanstaande sluit de aanmeldingstermijn. De ontvangen nominaties en voordrachten die vorig jaar zijn ontvangen, worden ook aan de jury voor de prijzen van 2021 voorgelegd.

De jury bespreekt in september de nominaties en voorgedragen kandidaten om de keuzes voor 2021 te maken. Deze jury bestaat uit vertegenwoordigers van respectievelijk gemeente, georganiseerd bedrijfsleven, advocaat-notariaat en overige pleitbezorgers en namens de voormalige winnaars van De Veldhovense Ondernemerstrofee. BurgemeesterMarcel Delhez fungeert als juryvoorzitter.

Voor eventuele aanvullende informatie: www.veldhovenseondernemerstrofee.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen