Keurslagerij Antonis blijft vernieuwen

Mark Antonis van Keurslagerij Antonis
Mark Antonis van Keurslagerij Antonis
Foto: Keurslagerij Antonis

Keurslagerij Antonis blijft uitbreiden en vernieuwen. De moderne zaak in het Citycentrum opende  onlangs een uitgebreide ‘Grill & Bites’corner.

Keurslagerij Antonis is met recht een familiebedrijf te noemen. In 1975 begint Ties Antonis in Zeelst  een slagerij. Negen jaar later verhuist de slagerij naar een nieuw onderkomen in het Citycentrum. Zoon Mark treedt in 2001 in de voetsporen van zijn vader en neemt de zaak over. “We zitten nu al weer 36 jaar in het Citycentrum. In al die jaren zien we de klandizie gestaag groeien. In 2009 is de winkel dan ook in oppervlakte verdubbeld.” Er is een zeer ruim assortiment met onder meer fijne vleeswaren, vers vlees en seizoenproducten.

Specialiteiten zijn onder meer het stokbrood met stroganoff en een wisselend assortiment van onder andere Wraps,  Pulled Pork broodjes, Carpaccio schaaltjes en Pizza’s. Daarnaast zijn er nog de Special van de Week en een aantal zelf ontwikkelde producten. “Dat zijn producten met een onderscheidende factor zoals bijvoorbeeld de Veldhoven burger, het Veldhoven hammetje en onze spareribs”, legt Mark uit.

Meat & Meals

Met je tijd meegaan, is noodzaak, weten ze bij Keurslagerij Antonis. Zo start het bedrijf in 2011 met Meat & Meals. Mark: “Hier bieden we vers bereide kant-en-klaar maaltijden aan. Dat gaat van Hollandse pot tot maaltijden van ver over de landsgrenzen. Ze zijn populair bij jong en oud.”

Grill & Bites

Grill & Bites is de jongste uitbreiding. De klant kan hier terecht voor grillproducten en hapjes voor snackmomenten. Bij de grill ligt het accent op hele kip, kippenbouten en drumsticks. Door het gebruik van verschillende kruiden zijn deze producten in verschillende smaken verkrijgbaar. Voor de bereiding van spareribs en spek beschikt de winkel sinds kort over een Big Green Egg. De Mix & Match maakt deel uit van de Grill & Bites. De klant kan een keuze maken uit 18 verschillende hapjes. Die zijn lekker als tussendoortje, bij de borrel of de warme maaltijd.

Kijk voor de openingstijden en online bestellen op www.antonis.keurslager.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen