Regiobank houdt nu Kinderspaarweken

Foto: RegioBank

De Regiobank houdt Kinderspaarweken en biedt laatste kans op het openen van Zilvervloot Sparen onder “ouderwets” gunstige voorwaarden *

Het jeugd ontzorgpakket voor u

Als bank voor de hele familie is RegioBank er ook voor uw kind. Wij bieden het jeugd ontzorgpakket. Dit pakket bestaat uit het bekende Zilvervloot Sparen én JongWijs.

  • Met Zilvervloot Sparen spaart u een mooi startkapitaal voor uw kind bij elkaar.
  • JongWijs is voor uw kind zélf. Stap voor stap kan uw kind zo leren omgaan met geld.

Het zijn Kinderspaarweken!

Nu is het extra leuk om kennis met RegioBank te maken. Want van 1 tot en met 29 oktober organiseren wij onze Kinderspaarweken. Alle kinderen die hun spaarcenten komen storten, mogen een cadeautje uitzoeken. Heeft uw kind nog geen rekening? Ook als u een rekening voor uw kind komt openen, ligt er een leuke verrassing klaar! *

Zilvervloot, tot 10% bonus als u opent voor 29 oktober 2021! *

De voorwaarden van Zilvervloot Sparen wijzigen per 1 november 2021. Als u na die datum de rekening opent, zal de maximale bonus veel lager uitvallen. De rekening is te openen tot de 16e verjaardag van uw kind. Kom voor 29 oktober 2021 om te profiteren van de ouderwets gunstige voorwaarden!

Wees welkom

Wij vertellen u graag wat we als bank voor u kunnen betekenen. In het bijzonder ook voor uw kind. Loop gerust bij ons binnen. U bent altijd van harte welkom.

Graag tot ziens op ons kantoor!

Met vriendelijke groeten,

Veldsink Advies, Zelfstandig adviseur RegioBank

Burgemeester van Hoofflaan 173

5503 BL Veldhoven

040-253 64 28

[email protected]

 

* Vraag ons naar de voorwaarden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen