Sla je te veel opgewekte zonnestroom op in een thuisaccu

Foto: Thuisaccu24

Advertorial Thuisaccu24.nl is gespecialiseerd in het installeren van thuisaccu’s. Het in Eindhoven gevestigde bedrijf is jouw partner voor de beste thuisaccu.

Met zijn jongste bedrijf speelt Johnny Satram in op het opslaan van zelf opgewerkte energie. “Het opslaan van je eigen energie voor later gebruik wordt belangrijker. Als u een thuisaccu heeft, kunt u de energie die wordt opgewekt, opslaan en later gebruiken. Daardoor bent u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Bovendien maakt sinds vorig jaar een aantal energieleveranciers het terugleveren van zonnestroom minder aantrekkelijk. De verwachting is dat steeds meer bedrijven terugleverkosten in rekening gaan brengen. Het zelf opslaan van zonne-energie betekent dat u geld kunt besparen op uw energierekening en het draagt bij aan een duurzamere manier van leven.”

Afhankelijk van de gewenste opslagcapaciteit ligt de investering tussen de 3.000 en 15.000 euro. De installatie is circa 1 meter breed en 50 centimeter diep. Net als de accu krijgt ook de omvormer een plaatsje tegen een wand. Momenteel is de capaciteit van een installatie toereikend voor 1 of enkele dagen stroomverbruik van een huishouden. “Ik adviseur de klant dan ook om een dynamisch contract te nemen en een installatie met een slimme aansturing. Dat betekent dat de accu onder meer op basis van de weersverwachtingen, het gebruikerspatroon van het huishouden en de actuele (dynamische) energietarieven bepaalt wanneer deze wel of geen stroom gaat opslaan.”

Naast Thuisaccu24 levert en installeert Satram met zijn bedrijven GreenNRG en Aircoshop24 ook zonnepanelen, airco’s, warmtepompen, laadpalen en vloerverwarming. Ook aanpassingen aan de meterkast neemt hij voor zijn rekening.

Kijk voor informatie over thuisaccu’s op www.thuisaccu24.nl.

Meer informatie over de andere producten is te vinden op www.greennrg.nl en www.aircoshop24.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen