St. Nieuwe Levenskracht Oerle bezorgt een opkikkertje

Foto: Veldhoven.nieuws

Ook Stichting Nieuwe Levenskracht Oerle heeft de werkzaamheden aan moeten passen aan de maatregelen omtrent het coronavirus. Dit betekent dat we geen ziekenbezoeken kunnen afleggen aan diegenen die dat hard nodig hebben.

Hierop hebben wij het volgende bedacht. We bezorgen aan iedereen waarvan we denken dat ze even een opkikkertje kunnen gebruiken, een kaartje. Deze kaartjes hebben we gekregen van onder meer zorgboerderij ‘D’n Oerse Have’ en pergamanokaartjes uit een nalatenschap van een oud- docent in deze techniek.

Een bloemetje op afstand

Daarnaast zorgen we sinds deze week bij mensen die ziek of anderszins langer uit de running zijn een bloemetje op afstand. Dit doen we door vooraf telefonisch een afspraak te maken. Dan het bloemetje voor de deur te leggen, aan te bellen, vervolgens meteen de 1,5 meter social distance in acht te nemen en een kort praatje op die afstand te maken.

Op de foto Kim Luijf die op gepaste afstand een fraai boeket bloemen tegemoet ziet van Moniek van den Wildenberg van Stichting Nieuwe Levenskracht.

Voor jong en oud

Stichting Nieuwe Levenskracht Oerle is er voor jong en oud. We moeten het wel horen, maar gelukkig blijven de Oerlenaren dit goed doen. Hieruit blijkt maar weer de kracht van ons dorp! Dus mocht u iemand weten laat het ons weten via [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen