Inbraken in BMW’s nog steeds niet voorbij

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: politie

In de Paleisstraat en Oude Kerkstraat is Oerle eind mei gedurende twee nachten ingebroken in BMW’s. Afgelopen weekend werd in ’t Look een BMW ontdaan van de navigatie en een koplamp.

Uit de auto’s in Oerle waren onder meer het stuur met airbag, navigatie en elektronica verwijderd en meegenomen. In ’t Look is in de nacht van zaterdag op zondag de navigatie meegenomen en een koplamp. Om die te verwijderen, werd de bumper doorgezaagd. De auto stond onder een carport. Een lichtsensor die op beweging de carportverlichting inschakelt, hebben de onverlaten proberen te slopen. Toen dat niet lukte, hebben ze de sensor met een handdoek afgedekt. Het toeval wil dat de hond van de auto-eigenaar net enkele weken van tevoren is overleden. Het huisdier lag altijd achter de carport en zou zeker van zich hebben laten horen. De auto is zonder sleutel geopend, en de deuren vertonen geen braaksporen.

Camera in Beeld

Camerabeelden waren helaas niet voorhanden. Steeds meer particulieren gaan hun eigendommen beveiligen met camera’s. Het is belangrijk om de camera aan te melden bij het politiesysteem Camera in Beeld.

Lees hier meer over Camera in Beeld

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen