Zwem4daagse in Den Ekkerman gaat door

Foto: Den Ekkerman

De zwem4daagse in Den Ekkerman gaat ook dit jaar door. Het evenement staat in het teken van Disney. Aanmelden kan vanaf nu.

Het populaire zwemevenement vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 21 augustus. Op voorschrift van het RIVM is het voor elke bezoeker verplicht om te reserveren. Na reservering en betaling, krijgt de deelnemer een inlogcode voor zijn of haar persoonlijke pagina (controleer ook even de spam). Via de persoonlijke pagina kunnen van tevoren de dagen en tijdstippen waarop u komt zwemmen, worden gereserveerd. Er kan gezwommen worden vanaf 07.00 uur. Via dezelfde pagina is het ook mogelijk om te reserveren voor vrij zwemmen in het recreatiebad, maar… vol=vol.

Tijdens deze week worden tijdsblokken van 30 minuten gehanteerd om de banen te zwemmen. Dit moet makkelijk haalbaar zijn.

  • Kinderen t/m 10 jaar dienen 250 meter te zwemmen (=10 banen).
  • Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen dienen 500 meter te zwemmen (=20 banen)

Vanaf de eerste dag van de zwem4daagse ligt er bij de receptie een deelnemerskaart klaar. U meldt zich bij de receptie door uw naam te melden, zij bevestigen uw deelname (dit dient u elke dag dat u komt te doen). U krijgt uw deelnemerskaart die u zelf in dient te vullen.
Bij het sportbad legt u de deelnemerskaart op de kraam voordat u uw banen gaat zwemmen. Het personeel zorgt ervoor dat uw deelnemerskaart afgetekend wordt. Aan het einde van de zwem4daagse (wanneer uw kaart vol is), kunt u bij de receptie uw zwem4daagse medaille ophalen!

Obstakelbaan

De succesvolle obstakelbaan voor kinderen keert ook dit jaar weer terug. Baan 1 zal ook dit jaar bestaan uit leuke verrassende obstakels.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Den Ekkerman.

poster

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen