Daar gaan ze! De laatste 5 RegioBankvarkentjes. Wie vindt ze?

25 okt 2022, 13:38 Nieuws
varkentjes afscheid
Regiobank
De laatste 5 varkentjes van de RegioBank zijn net vertrokken. Ga snel naar ze op zoek om een mooie prijs te winnen. Op de foto’s kun je zien waar ze zich ongeveer bevinden. Met dit lekkere weer zijn ze allemaal buiten, dus je hoeft nergens naar binnen om ze te vinden.
Spaarvarkens zoeken en prijzen winnen
Elke dinsdag in oktober worden er 5 rode RegioBank spaarvarkens in Veldhoven verstopt. Volg de pagina van Veldsink Advies Veldhoven op Facebook of kijk op deze site, daar komen in de loop van de betreffende dinsdagen hints te staan over de schuilplaatsen van de varkentjes.

Vind je een spaarvarken?

Breng het uiterlijk 31 oktober naar het kantoor van de RegioBank aan de Burgemeester Van Hoofflaan 173. Daar krijg je je prijs, een tegoedbon voor een uur heerlijk uitleven bij Street Jump Veldhoven. Heb je al een spaarvarken gevonden maar zie je er nog eentje? Laat deze dan staan zodat meer kinderen kans hebben op deze prijs.
Kinderspaarweken
Elk jaar houdt de RegioBank in de maand oktober de Kinderspaarweken. Alle kinderen zijn in deze maand welkom om hun spaarpot op de bank te legen en de spaarcenten op hun rekening te storten. Natuurlijk kan dat het hele jaar, maar in oktober mogen de kinderen ook nog een cadeautje uitzoeken!

Extra prijs voor jonge klanten van de RegioBank

Alle kinderen die hun spaarcentjes in oktober bij de RegioBank op de rekening storten, krijgen een cadeautje EN maken kans op een Street Jump party M voor 4 personen.