Sport mee met Slim Bezig! op Omroep Veldhoven

Foto: Veldhoven Nieuws

Vanaf donderdag kan iedereen dagelijks zijn lichaam trainen tijdens uitzendingen van Omroep Veldhoven. Coaches van Slim Bezig! stimuleren de kijker in filmpjes om mee te doen.

Martijn van der Pijl zit al zes jaar met sportschool Slim Bezig! aan de Burgemeester van Hoofflaan. In die periode bouwde hij gestaag aan een mooi ledenbestand. Begin dit jaar stond de teller op zo’n 600 sporters en was hij genoodzaakt om een ledenstop in te voeren. Door de coronacrisis moest hij op 17 december voor de tweede keer de deuren sluiten. “Ik wil mijn leden in beweging houden en Veldhovenaren inspireren om te bewegen”, motiveert hij zijn initiatief om workouts via Omroep Veldhoven te gaan uitzenden.

Slim Bezig

Afgelopen zaterdag vonden in de sportschool de opnames plaats. Evert Geurts en Giel Roggeveen stonden achter de camera. In filmpjes van zo’n vijftien minuten worden door de coaches steeds drie niveaus aangeboden. De kijker kan zo zelf een passend niveau kiezen om mee te doen. Elk filmpje heeft een thema. Zo bieden de coaches onder meer oefeningen aan voor benen en billen, armen en schouders en buik- en rugspieren.

Zolang de lockdown duurt, zendt Omroep Veldhoven vanaf donderdag 14 januari elke werkdag om 10.00 en 20.00 uur een filmpje uit. Ook op de website en Facebookpagina van Slim Bezig! zijn de filmpjes te bekijken.

Slim Bezig!

Volgens eigenaar Martijn van der Pijl is Slim Bezig! voor mensen die geen zin hebben in de traditionele sportschool. “We hebben geen traditionele fitnessapparaten in de zaak, maar een volautomatisch trainingscircuit. In 35 minuten trainen onze leden het gehele lichaam, de belangrijkste spiergroepen en de conditie.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen