Team BVV wint het goud op regiofinale turnen dames

Foto: GV Voorwaarts

In Asten vond op 24 maart de regiofinale turnen dames plaats. Team BVV met daarin leden van GV Voorwaarts uit Veldhoven behaalde er met een ruime voorsprong het goud!

Op zondag 24 maart werden in Asten de regiofinales turnen dames gehouden.
Isa Schone, Jadelyn Martina en Lauren Vernie van GV Voorwaarts vormden samen met Jazz-Lynn Wiersema van Prins Hendrik Vught en Lieke Alleman van GV Best het team BVV.
Deze dames vormden een perfect team in het niveau 3 pupillen, dat was in de aanloop naar deze finale al goed te zien. Ook vandaag deden de dames weer van zich spreken. Met turnen van een bijzonder hoog niveau wisten zij de jury te overtuigen. Team BVV werd in Asten regiokampioen niveau 3 met een totaal van 157.317 punten. Ze mochten met een ruime voorsprong het goud ophalen. Wat een geweldig prestatie.


V.l.n.r. Lauren Vernie, Isa Schone, Jadelyn Martina, Lieke Alleman, Jazz-Lynn Wiersema.

In  Niveau Supplement E turnden voor GV Voorwaarts Femke Willemse, Fien Janssen, Sarah van Houten, Lotte van Dorst en Liza van Hek. Een geweldige prestatie voor dit team zich te kwalificeren voor de finalewedstrijden.
Ze begonnen voortvarend op het onderdeel balk en ook op vloer turnden ze de sterren van de hemel. Helaas sloeg het noodlot ongelooflijk hard toe bij sprong. Door een ongelukkig voorval kwam een van onze turnsters ten val, maar had de Pegasus wel aangeraakt. Hierdoor mag de sprong niet meer opnieuw en werd de score een “0”. In een team finale waar 3 turnsters mogen turnen en alle drie de punten tellen ben je dan meteen klaar. Ondanks dat de dames op brug zich bijzonder goed herstelden en daarmee grote weerbaarheid toonden, werden zij 12de .

V.l.n.r. Femke Willemse, Lotte van Dorst, Liza van Hek, Fien Janssen, Sarah van Houten.

Jules Mark turnde in Asten haar individuele finale senioren supplement D. Ze had een bijzonder goede wedstrijd. Jules werd allround 5de met een totaal van 43.00 punten en wist op brug de 3de score neer te zetten en op balk de 5de .
turnen

V.l.n.r. assistent trainster Myrthe Dieben, Jules mark.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen