UNA houdt stand ondanks blessures (1-1 tegen TEC)

Een zwaar door blessures geteisterd UNA heeft tegen hoogvlieger TEC een verdiend gelijkspel behaald.

Door Thieu Vlemmix

Opnieuw moest er bij aanvang van dit duel op Paaszaterdag een streep worden gezet door vaste basisspelers. In dit geval moesten Louisben Jagt, Thomas Horsten en doelman Petar Stoskovic helaas afzeggen. De verwachtingen waren derhalve niet hoog gespannen. En toen de bezoekers uit Tiel vlak voor rust ook nog met 0-1 de leiding namen en er met Tom Scheepers later nog een vaste basisspeler uitviel, zag het er niet goed uit. Maar de ploeg verweerde zich, inclusief een aantal ingevallen jeugdigen, uitstekend en sleepte tenslotte nog een gelijkspel uit het vuur. De ‘held’ was – evenals een 2-tal weken geleden – opnieuw Sten Senders, die in de 76e minuut met een fantastische uithaal de 1-1 op het scorebord bracht. En vlak voor tijd was UNA via Brian Boogers en Jarno Petersen zelfs nog heel dicht bij de winst.