GV Voorwaarts turnen dames succes vol in Vlissingen

Foto: GV Voorwaarts

Maandag 1 april werd in Vlissingen de KV Leotards Gymnastics tour 2024 gehouden. Isa Schone nam hieraan deel in de categorie niveau 3 pupillen 1.

Door Ad van den Boogaard

Jazz-Lynn Wiersema turnster van Prins Hendrik Vught (teamgenoot van Isa in Team BVV ) turnde in de categorie niveau 3 pupillen 3. Livy Hageman, Carina Wong, Robin van den Bos en Hani Anthony van GV Voorwaarts deden mee in de categorie onderbouw niveau 4. Voor deze 4 meisjes was het hun eerste turnwedstrijd buiten Voorwaarts.

Subliem turnen

Isa deed van zich spreken in Vlissingen, ze turnde een prachtige wedstrijd met subliem turnen. Ze won het allround kampioenschap niveau 3 pupillen1, met  51.625 punten en behaalde in de toestelfinales op sprong, balk en brug eveneens de gouden medaille, op vloer werd het brons.  Ontzettend knap Isa. Gefeliciteerd,  je mag echt trots zijn.

Jazz-lynn mistte in haar allround wedstrijd net het podium. Ze werd 4de met een totaal van 51.600 punten in het niveau 3 pupillen 3. Ze behaalde het goud in de toestelfinale sprong, werd 4de op vloer en brug en 9de op balk. Ze turnde een heel verdienstelijke wedstrijd waarbij ze een verbeterde standvastigheid toonde en ook een paar leermoment mocht meenemen.
In de categorie onderbouw niveau 4, waar het nieuwe aanstormend talent van GV Voorwaarts hun eerste wedstrijdindrukken konden opdoen, deden het meteen al super goed.
Hani werd allround 4de met een totaal van 43.70 punten en behaald het zilver in de toestel finale van vloer, ze werd 4de op sprong en balk en 10de op brug.
Carina werd 6de allround met 41.90 punten en nam het goud mee naar Veldhoven op het onderdeel sprong,  ze werd  6de op vloer, 7de op brug en 8ste op balk.
Robin eindigde op een 7de plaats allround met 40.375 en kreeg het brons omgehangen in de toestel finale sprong,  ze werd 4de op brug, 9de op vloer en 12de op balk.
Livy eindigde op een 12de plaats allround met 37.475 punten en werd 5de in de toestel finale sprong, 6de op balk en 12de op vloer en brug.


V.l.n.r: Jazz-Lynn Wiersema, Robin van den Bos, Carina Wong, Isa Schone, Livy Hageman, Hani Anthony.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen