Tegenvallers leiden tot verlies UNA in Berkel en Rodenrijs

Hoewel UNA al het gehele seizoen geteisterd word door een reeks aan blessures, heeft de ploeg nog lang bovenin meegedaan in de race om mogelijke om prijzen. Dat is nu definitief over.

Door Thieu Vlemmix

In Berkel en Rodenrijs kon de ploeg – mede door nieuwe tegenvallers (in de achterhoede was alleen Yoeri Sijbers beschikbaar) – een nieuwe nederlaag niet voorkomen. In de eerste helft scoorde Jordan Weegman voor de thuisploeg de 1-0 na 18 minuten. Even leek UNA nog langszij te komen, toen de inzet van Sten Senders bijna in de verre hoek binnen zeilde. Na de rust maakte de thuisploeg korte metten met UNA via twee doelpunten van Anthony Sliedrecht: 3-0. De machteloze voorhoede van UNA kon in die stand geen wijziging meer aanbrengen.