Team Brabant wint zilver op finale NK turnen voor teams

Foto: GV Voorwaarts

In Alkmaar vond op 7 april de finale plaats van het NK turnen voor teams. Een aantal turners van GV Voorwaarts presteerde prima tijdens deze spectaculaire wedstrijd.

Door Ad van den Boogaard

Team Brabant bestaande uit Gijs van den Biggelaar, Jason Uppelschoten, Klaas Jan Zwolsman en Max Doppelbauer van GV Voorwaarts samen met Mark Verstijnen van PH Vught en Bas Wijnsma van Dynamo Roosendaal wisten op zondag 7 april in Alkmaar in het hoogste niveau het zilver veilig te stellen. Dat deed het team met een totaal van 243.200 punten. Naast dat ze in deze spectaculaire wedstrijd tweede werden, behaalden zij ook nog eens de tweede plaats in de landelijke competitie en mochten ze de beker mee naar huis nemen.

Op de grote foto vlnr. Mike Wiersema, Mark Verstijnen, Ad van den Boogaard, Klaas Jan Zwolsman, Gijs van den Biggelaard, Jason Uppelschoten, Max Doppelbauer, Bas Wijnsma, Django Ornek .


Het team Voorwaarts uitkomend in niveau 2 bestaande uit Martijn Maas, Bart Graus, Hamza Saber, Jens Jorissen, Tymen van der Leede en Roan Timmermans werd 5de met 194.70 punten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen