Mobile Friends verhuist met openingsaanbieding naar groter pand in Citycentrum

Maarten van Dommelen
Foto: Veldhoven Nieuws

Mobile Friends verhuist met ingang van 1 augustus 2020 van Pleintjes 255 naar Pleintjes 257. Dit is het voormalige pand van kapsalon Brainwash in het Citycentrum Veldhoven.

Hemelsbreed slechts enkele meters, maar in dit grotere winkelpand – tegenover de Wibra en naast sigarenspeciaalzaak Dillen – kan eigenaar Maarten van Dommelen zijn ambities verwezenlijken. “We richten ons op de verkoop (en reparatie) van mobiele telefoons, tablets en laptops met bijbehorende accessoires. In de nieuwe winkel kunnen we ons assortiment uitbreiden en nog beter met de klant in gesprek gaan, op zoek naar de juiste oplossing voor zijn of haar vraag.”

Droom

Een leven als zelfstandig winkelier is altijd de droom geweest van Van Dommelen. De droom werd werkelijkheid met Mobile Friends dat precies vier jaar na de start uit z’n jasje is gegroeid. “Door de vaak scherpste prijs in de markt te combineren met een persoonlijke aanpak hebben we een grote, enthousiaste klantengroep opgebouwd. En daar zijn we heel trots op! De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 55 vierkante meter en is daarmee 1,5 keer zo groot dan wat we nu hebben. Op de nieuwe locatie kunnen we nog beter tegemoet komen aan de wensen van onze vaste klanten én nieuwe klanten nog beter verwelkomen!”

Opening zaterdag 1 augustus met openingsaanbiedingen en prijsvraag!

De oude locatie is vanaf woensdag 29 juli gesloten. Op zaterdag 1 augustus opent Mobile Friends de deuren van het nieuwe pand. Een opening zonder al teveel poeha. “Maar de loper wordt op zaterdag 1 augustus wel uitgerold voor de klanten”, belooft Maarten van Dommelen. “Voor alle bezoekers is er een gratis ijsje, er zijn scherpe openingsaanbiedingen van onder andere Apple en Samsung en klanten die een telefoonabonnement afsluiten betalen in de openingsweek geen aansluitkosten. Als klap op de vuurpijl hebben we een prijsvraag. Daarbij valt een gloednieuwe Samsung smartphone of tablet te winnen!”

Mobile Friends is vanaf zaterdag 1 augustus 2020 gevestigd aan Pleintjes 257 in Citycentrum Veldhoven. U bent van harte welkom in onze nieuwe winkel! Kijk voor meer informatie op onze website www.mobilefriends.nl of op onze Facebook-pagina.

Mobile Friends

Reacties